Våra tjänster

Vi erbjuder alla tjänster man förväntar sig på ett modernt apotek - plus mycket mera;

  • Vi informerar och hjälper dig i egenvård, vid val av rätt vård och läkemedel för dina symptom och problem samt t.ex vid rökstopp och viktkontroll.
  • Vi granskar och kompletterar skeppsapotek och förstahjälpsväskor.
  • Kvarblivna läkemedel är problemavfall och det tar vi emot för fortsatt behandling av problemavfallsverket i Riihimäki.
  • Vi noterar hemsjukvårdarnas behov av snabb service och erbjuder hemsjukvårdens kunder och klienter kontokundavtal.
  • Vi har ett väl avvägt sortiment egenvårdsläkemedel och –produkter. Vi beställer gärna in en speciell produkt om du så önskar.
  • Du hittar hela ACO apotekskosmetikseriens produkter hos oss och även andra säkra hudvårds- och apotekskosmetikprodukter. Vi har också läkemedel och skötselprodukter för produktions- och sällskapsdjur.

Vår målsättning är att ge dig personlig, vänlig och professionellt högklassig apoteksservice som uppfyller just dina behov.

Hemsjukvården

Vi erbjuder hemsjukvårdens kunder och klienter kontokundavtal. Som kontokund får du en månatlig räkning, du kan dock välja att ibland betala vid inköpstillfället om du så vill.
Vi kan även erbjuda räkningen som direktbetalning eller e-faktura.

Medicinskåpen i Geta & Vårdö

Godby Apotek har serviceställen i Vårdö Närbutik på Drottning Kristinas väg i Vårdö och i Getaboden vid Butikstorget i Geta. Serviceställen tillhandahåller ett begränsat sortiment egenvårdsläkemedel och -produkter.